Privacyverklaring

Mamma Peppino, gevestigd aan Vrouwenstraat 16,
1811 GA te Alkmaar, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
https://.itotzo.nl
Vrouwenstraat 16,
1811 GA te Alkmaar
T: 06 31289136

We verzamelen het liefst zo min mogelijk gegevens van je. Toch is dat soms nodig, om bijvoorbeeld contact met je op te nemen over een reservering of om te peilen wat je van een nieuw product vindt. Mamma Peppino/Itotzo behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft.

Je persoonlijke gegevens gebruiken we alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden.
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te bereiken.
Je persoonlijke gegevens delen we nooit zonder gegronde reden met andere partijen.

Welke persoonsgegevens verwerkt Mamma Peppino/Itotzo? 
Om een reservering of bestelling die je met ons aangaat uit te voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens van je nodig.

Naam en adresgegevens
Je naam wordt opgeslagen omdat we je liever niet aanspreken met je klantnummer.
Je adres en woonplaats
Deze hebben we bij debiteuren nodig voor het opstellen van facturen.
Bedrijfsgegevens
Persoonlijk en zakelijk gescheiden houden is wel zo prettig. Daarom vragen we om je (bedrijfs)naam en vestigingsadres in te vullen wanneer je onze producten in de hoedanigheid als bedrijf afneemt.

E-mailadres
We bewaren je e-mailadres zodat het mogelijk is om je belangrijke berichten over je reservering of bestelling toe te sturen. Je e-mailadres kunnen we ook gebruiken om je via nieuwsbrieven up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen bij Mamma Peppino/Itotzo. Uiteraard heb je de optie om je hiervoor uit te schrijven.

Telefoonnummer
Je telefoonnummer gebruiken we om contact met je op te nemen bij vragen over je reservering of in een noodgeval. Daarnaast gebruiken we je nummer indien je een debiteur bent voor het versturen van facturen.

Bankrekeningnummer
Dit bewaren we zodat wij bij een nieuwe order niet weer alle gegevens hoeven op te vragen en om eventueel een bedrag te kunnen storneren als iets niet helemaal gegaan is zoals wij zouden willen.

IP-adres
Je IP-adres bewaren we om je een overzicht te kunnen geven vanaf welk IP-adres gasttevredenheidsonderzoeken worden ingevuld. Zo kunnen we zien dat jij het echt bent en er geen misbruik gemaakt wordt van ons systeem.
Allergieën, dieetwensen en reserveringsvoorkeuren
Informatie over allergieën, dieetwensen en voorkeuren bewaren zodat we rekening kunnen houden met deze voorkeuren bij je aankomende en/of volgend bezoek.

Overige gegevens
We verzamelen ook enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met jouw toestemming. Het gaat om de volgende gegevens.
Werkgerelateerde persoonsgegevens
Solliciteer je bij ons, dan willen we natuurlijk graag weten wat je in huis hebt. Dit checken we aan de hand van je cv, motivatiebrief, portfolio of ingezonden sollicitatieopdracht. We zullen jouw persoonsgegevens binnen vier weken verwijderen in het geval je helaas niet wordt aangenomen.

Cookies
Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies Deze zorgen dat de website goed functioneert.
Wij gebruiken geen tracking cookies of third-party cookies.
Enkele van de hiervoor genoemde persoonsgegevens in combinatie met de door ons geplaatste cookies maken het voor ons mogelijk om te bekijken hoe jij onze website en diensten gebruikt en waar jouw interesses liggen. Zo kunnen we onze website aanpassen naar jouw smaak. De toestemming die je hebt gegeven voor het plaatsen van cookies zijn op elk moment weer in te trekken door het verwijderen van de cookies via je browser instellingen.

Overige persoonsgegevens
Het komt wel eens voor dat we via socialmediaberichten of via e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.
 
Doeleinden van de gegevensverwerking
Wij verwerken je persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:
het maken van reserveringen zodat we onze service kunnen optimaliseren voor jouw bezoek;
het laten werken van handige functionaliteiten op onze website, zodat bijvoorbeeld je winkelmandje van onze webshop bewaard blijft bij een volgend bezoek;
het aangaan en uitvoeren van jouw overeenkomst met ons, zodat we weten op welke diensten jij recht hebt;
het opnemen van contact, bijvoorbeeld om je te helpen bij een allergie of dieetwens;
het behandelen van je klacht, voor een lange en gelukkige relatie;
het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als jou voordoet;
het behandelen van reacties op onze vacatures, zodat we beter weten of jij de juiste match bent.
 
Na het verkrijgen van jouw toestemming gebruiken we je persoonsgegevens ook voor:
het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website, zodat we bijvoorbeeld weten welke pagina’s beter ingericht moeten worden;
het verbeteren en evalueren van onze producten en diensten, zodat we bijvoorbeeld weten welke nieuwe services jij graag in onze diensten terugziet;

Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.
 
Beveiliging
Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Jouw privacy en derde partijen
We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende drie gevallen:
1 Voor het verlenen of uitvoeren van onze diensten
We zetten diensten als iDEAL of PayPal in om verschillende betaalwijzen mogelijk te maken. Ook kunnen wij in de toekomst gebruik gaan maken van derde partijen voor ons reserveringsbeheer en/of facturering.
2 Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting
Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.
3 Voor het verkrijgen van feedback
 
Websites van derden
Onze privacy- en cookieverklaring zijn niet van toepassing op websites van anderen waar wij naartoe linken vanuit onder andere onze blogartikelen. Wij kunnen natuurlijk niet inzien of zij net zo netjes met je gegevens omgaan zoals wij dat doen. Beland je op een website van een ander bedrijf, vergeet dan niet om goed hun privacy- en cookieverklaring door te lezen voordat je jouw persoonsgegevens deelt.
 
Jouw privacyrechten
Als gebruiker van onze website en diensten heb jij enkele handige privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken.
Wil je deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op via 
Om niet zomaar te sleutelen aan de verkeerde persoonsgegevens, kunnen we je vragen om je adequaat te identificeren.
Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevensaan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.
 
Contactgegevens
Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsnaam: Mamma Peppino 
Adres: Vrouwenstraat 16
1811GA Alkmaar
E-mailadres:mammapeppino@hotmail.com
KvK-nummer: 56245467
Door nieuwe wetgeving of andere omstandigheden zullen wij onze privacyverklaring zo nu en dan aanpassen.
Deze pagina toont altijd de laatste versie.

Search

In de spotlight

Produkt categorieën